Tämä hiustenleikkuu maksaa 1 000 dollaria – onko todella sen arvoinen?

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat valmiita maksamaan melko suuria summia hyvälle parturikampaajalle siitä, että hän leikkaa ja värjää hiukset upeaan kuntoon. Kalliin palvelun jälkeen pettymys onkin melkoinen mikäli lopputulos ei vastaakaan omia toiveita.

Nyt Emily Christian -niminen toimittaja päätti selvittää onko tuhat dollaria maksava hiustenleikkuu todella jokaisen dollarin arvoinen. Hiusstylisti Julien Farel pyytää asiakkailtaan tuhat dollaria palveluistaan, ja ainakin huippumalli Kate Moss ja laulajatähti Celine Dion ovat valmiita sen maksamaan.

Newyorkilaisessa kampaamossa Julien Farel leikkaa Christianin hiukset parhaaksi katsomallaan tavalla. Samalla nainen saa siemailla tuolillaan samppanjaa. Toimittaja halusi täydellisen julkkiskohtelun, minkä vuoksi hän otti lisäpalveluina vielä hiusten värjäyksen, manikyyrin ja pedikyyrin. Näin ollen koko hoito tuli maksamaan yhteensä 1 475 dollaria.

Tuhannen dollarin hiustenleikkuun hinnan Julian Farel itse selittää sillä, että hän on niin kiireinen, että ei ehdi ottamaan kuin hyvin rajallisen määrän asiakkaita hoidettavakseen. Mies myös vakuuttaa, että hänen leikkaamansa hiukset pysyvät hyvässä mallissa jopa puoli vuotta ilman kampaamokäyntiä. Emily Christian oli todella tyytyväinen lopputulokseen heti, ja oli samaa mieltä vielä kuukaudenkin kuluttua.