Fitness-malli kyllästyi palelemaan ja olemaan nälissään – alkoi syödä niin paljon kuin halusi

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stephanie Buttermorea seuraa Instagramissa lähes puoli miljoonaa ja YouTubessa hieman alle miljoona ihmistä. Nainen on suosittu fitness-aiheisista julkaisuistaan, mutta viime aikoina hänen julkaisunsa ovatkin koskeneet suurimmaksi osaksi lihomista treenaamisen sijaan.

Stephanie Buttermore oli pitkään todella rasvattomassa kunnossa ja hän koki, että hänen täytyy säilyttää sellainen vartalo ollakseen uskottava fitness-yhteisössä. Nainen alkoi kuitenkin huomaamaan, että mikään määrä ruokaa ei enää tyydyttänyt hänen nälkäänsä. Hän koki äärimmäistä nälkää jatkuvasti ja tunsi palelevansa päivittäin.

Eräänä päivänä nainen päätti, että hän ei voi jatkaa elämäänsä enää samalla tavalla. Viime vuonna hän lähti eri polulle ja alkoi syömään kaiken mitä hän halusi. Tavoitteena ei ollut lihoa vaan syödä joka päivä niin paljon kaloreita kuin keho tuntui tarvitsevan. Lihominen kuitenkin kuuluu prosessiin ikään kuin sivutuotteena.

Nainen alkoi syömään joka päivä niin paljon, että koki illalla nukkumaan mennessä olevansa kylläinen. Yleensä tämä tarkoitti noin 5 000 kilokaloria päivässä. Buttermore tekee näin yrittäessään päästä häntä kiusanneesta nälän tunteesta, joka on pitkän näännytysjakson tulosta.

Ajan saatossa ruoan himoitsemisen tulee tasaantua. Tällöin henkilö voi hieman laihtua ja paino asettuu luonnollisesti kohtaan, jossa ruoan määrä ja kulutus ovat tasapainossa ilman ylisyömistä. Videolla Buttermore kertoo miten rankka lihomisprojekti on ollut hänelle henkisesti.

View this post on Instagram

All In Physique Update 😊 . Still sitting roughly 13 pounds up and eating about 4.5k calories a day. Something interesting I’ve noticed is that if I have a day that is a bit lower (just because I got busy) and only eat ~3k, the next day I ALWAYS feel more hungry and end up eating ~5k calories. That’s what my body wants so that’s what I give it 👍 And I’m still sticking to about ~80% whole foods 🍓🍌🍠🥑🥗 Which I know is crazy considering whole foods are lower calorie, but your girl eats almost every hour. . Also, yesterday I shared on my story that I went shopping to buy a bunch of new clothes 🛍. I went for comfy, oversized and stretchy pieces that I know I will feel comfortable in. The last thing I want is to feel like a sausage in my teeny xsmall leggings 😂 It actually felt really good to do it and made me feel like it was a small price to ensure I stick with it. Honestly, there’s no going back now… #allin

A post shared by Stephanie Buttermore, Ph.D. (@stephanie_buttermore) on