Fitness-malli kyllästyi palelemaan ja olemaan nälissään – alkoi syödä niin paljon kuin halusi

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stephanie Buttermorea seuraa Instagramissa lähes puoli miljoonaa ja YouTubessa hieman alle miljoona ihmistä. Nainen on suosittu fitness-aiheisista julkaisuistaan, mutta viime aikoina hänen julkaisunsa ovatkin koskeneet suurimmaksi osaksi lihomista treenaamisen sijaan.

Stephanie Buttermore oli pitkään todella rasvattomassa kunnossa ja hän koki, että hänen täytyy säilyttää sellainen vartalo ollakseen uskottava fitness-yhteisössä. Nainen alkoi kuitenkin huomaamaan, että mikään määrä ruokaa ei enää tyydyttänyt hänen nälkäänsä. Hän koki äärimmäistä nälkää jatkuvasti ja tunsi palelevansa päivittäin.

Eräänä päivänä nainen päätti, että hän ei voi jatkaa elämäänsä enää samalla tavalla. Viime vuonna hän lähti eri polulle ja alkoi syömään kaiken mitä hän halusi. Tavoitteena ei ollut lihoa vaan syödä joka päivä niin paljon kaloreita kuin keho tuntui tarvitsevan. Lihominen kuitenkin kuuluu prosessiin ikään kuin sivutuotteena.

Nainen alkoi syömään joka päivä niin paljon, että koki illalla nukkumaan mennessä olevansa kylläinen. Yleensä tämä tarkoitti noin 5 000 kilokaloria päivässä. Buttermore tekee näin yrittäessään päästä häntä kiusanneesta nälän tunteesta, joka on pitkän näännytysjakson tulosta.

Ajan saatossa ruoan himoitsemisen tulee tasaantua. Tällöin henkilö voi hieman laihtua ja paino asettuu luonnollisesti kohtaan, jossa ruoan määrä ja kulutus ovat tasapainossa ilman ylisyömistä. Videolla Buttermore kertoo miten rankka lihomisprojekti on ollut hänelle henkisesti.

https://www.instagram.com/p/B0WELtcDVsI/

https://www.instagram.com/p/B7ooGOdj35X/

https://www.instagram.com/p/B6OgE7MD0F_/

https://www.instagram.com/p/Byq3JB-jYOm/

https://www.instagram.com/p/BwQT396HgX_/