Doutzen Kroes pitää vartalonsa bikinikunnossa – tyrmäävä näky joka päivä

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on ollut jo vuosien ajan paparazzien vakiokohde, mutta viime aikoina hän on aktivoitunut julkaisemaan myös itse kuviaan sosiaalisessa mediassa. Doutzen Kroes on alkanut pitämään myös omaa YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee omaa elämäänsä sekä töissä että vapaa-ajalla.

Doutzen Kroes on todella timmissä kunnossa, jota hänen pitääkin ylläpitää työnkuvansa vuoksi. 34-vuotias kahden lapsen äiti julkaisi nyt YouTube-kanavallaan videon, jossa hän paljastaa millaisia treenejä hän tekee pitääkseen vartalostaan huolta.

Kroesin täytyy olla vuoden ympäri huippukunnossa, koska hänet voidaan kutsua bikini- tai alusvaatekuvauksiin mihin vuodenaikaan tahansa. Nainen harrastaa muun muassa pilatesta ja tanssia pitääkseen vartalonsa hoikkana ja lihaksikkaana.

Doutzen Kroes rakastaa myös Ballet Beautiful -nimistä kehonhuoltoa, jossa keskitytään lihaksiin, joiden olemassaolosta nainen ei sanojensa mukaan ole edes tiennyt ennen kuin ne ovat tunnin jälkeen tulleet kipeäksi. Huippumalli luottaa hyviin ohjaajiin ja treenaakin lähes aina kaksin henkilökohtaisen ohjaajan kanssa. Tanssi on ainut laji, jota hän harrastaa myös ryhmätunneilla.