Kobe Bryantin kuolinpaikka todella vaikeapääsyinen – kuvat paikalta paljastavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka maailmanhistorian menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuva Kobe Bryant on kuollut tänään sunnuntaina Suomen aikaa. 41-vuotias supertähti ja neljä muuta menehtyivät helikopterin putottua vuorenrinteeseen Los Angelesin Calabasissa.

Kobe Bryant crash site, Calabasas, California. Kuva: Stara, Google Earth

Kaikkien viiden helikopterissa mukana olleen kerrotaan kuolleen. Helikopteri putosi vuorenrinteelle, jossa se syttyi tuleen. Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan paikan päältä videoita ja kuvia, joista selviää, että ambulansseilla, paloautoilla ja poliisiautoilla ei ole mahdollisuutta päästä turmapaikalle. Siksi pelastajia joudutaan kuljettamaan sinne helikopterilla.

Silminnäkijöiden mukaan helikopterin moottorista lähti poikkeuksellinen ääni ennen sen putoamista. Putoamisen jälkeen turmapaikalla syttyi tulipalo, joka vaikeutti pelastustöitä. Perheen nuorin tytär Capri syntyi kesäkuussa 2019, eli hän on nyt vasta puolivuotias. Muutama vuosi sitten aktiiviuransa lopettanut supertähti edusti kulta-aikoinaan Los Angeles Lakersia.

PÄIVITYS kello 23.15: Turman jälkeen uutisoitiin, että vaimo ja perheen neljä tytärtä eivät olisi olleet turmakoneessa, mutta sittemmin TMZ on saanut vahvistamattoman tiedon, että perheen 13-vuotias tytär olisi sittenkin ollut isänsä kanssa helikopterissa ja menehtynyt turmassa.