Yrittäjä venyttää penniä aivan kaikessa – muutti työpaikalleen asumaan

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet Extreme Cheapskates -televisio-ohjelman tähdistä, jotka menevät äärimmäisyyksiin elintavoissaan rahaa säästääkseen. Yksi heistä on autokorjaamoa Teksasissa ylläpitävä Larry Melvin. Hän on muuttanut firmalleen asumaan.

Autokorjaaja kertoo, että säästää asumiskustannuksissa kymmeniä tuhansia euroja asuessaan hallissa. Hän nukkuu autojen takapenkeillä ja peseytyy saavissa herättyään. Pesuvesi hyödynnetään päivän aikana esimerkiksi autojen puhdistamisessa.

Hän säästää sähkölaskuissa käyttäessään ajoneuvojen akkuja virranlähteenä. Hän pystyy pitämään kustannukset alhaisina, mikä näkyy myös asiakkaiden loppulaskussa edullisuutena. Hän aloitti säästeliäämmän elintavan viimeisimmän avioeron jälkeen tajuttuaan, kuinka paljon hänen varallisuudestaan kului turhanpäiväisyyksiin. Siksi hän ei ole valmis panemaan rahaa uuteen kumppaniehdokkaaseenkaan.