Marika Fingerroos upeassa poseerauskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Tällä kertaa takavuosien kohujulkkis on julkaissut sosiaalisessa mediassa todellisen herutuskuvan, jossa hän esittelee erityisesti rintavakoaan kameralle auliisti tiukassa topissaan.

View this post on Instagram

Goodnight and morning💋

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.