Kendall Jenner nauraa ylinopeussakoille – pääsee niistä puhumalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Kendall Jenner rakastaa autoja. Hän nauttii ajamisesta ja kokee, että on autojen kanssa melko taitava. Hyvänä kuskina itseään pitävä Jenner on kuitenkin ehtinyt saamaan jo paljon sakkoja liikenteessä.

Marraskuussa 24 vuotta täyttänyt Kendall Jenner kertoi Ellen DeGeneresin vierailunsa aikana, että hän toisinaan ajaa Ferrarillaan liian lujaa. Ystävät kuvailevat naisen ajotyyliä sekopäiseksi, mutta kuitenkin turvalliseksi. Mallilta kysyttiin, onko hän saanut ylinopeussakkoja, mihin Jenner vastasi huvittuneena myöntävästi.

Juontaja hämmästyi kuullessaan, että Kendall Jenner ei edes tiedä montako ylinopeussakkoa hän on saanut, koska niitä on tullut niin usein. Jenner puolestaan ihmetteli, että joku laskee niitä tai voi ylipäätään pysyä laskuissa mukana. Nainen kuitenkin myöntää, että usein hän onnistuu pyörtämään sakon vain juttelemalla poliisin kanssa.