Tamara Ecclestonen koruvarkaus ehkä sisäpiirin teko – poliisi pidätti kaksi miestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone oli lomailemassa Suomen Lapissa joulukuussa, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Koruja vietiin noin 60 miljoonan euron arvosta, ja osa varastetuista tavaroista oli tunnearvoltaan mittaamattomia. Nyt tekoa epäillään sisäpiirin työksi.

Tamara Ecclestone asuu Kensington Palace Gardensissa huolellisesti vartioidussa kartanossa Lontoossa. Perheen kotia on pidetty yhtenä tarkimmin vartioiduista kiinteistöistä Lontoossa ja katu on maineeltaan superturvallinen. Silti hänen asunnostaan varastettiin koruja yhteensä noin 60 miljoonan euron arvosta. Tamara Ecclestone on joutunut hakemaan apua rikoksen aiheuttamaan ahdistukseen.

Poliisi on pidättänyt 29-vuotiaan miehen Heathrow’n lentokentällä liittyen ryöstöön. Toinen mies pidätettiin itäisestä Lontoosta. Tamara Ecclestone on sanonut, että koruvarkauden on oltava sisäpiirin teko, koska he tiesivät myös arvotavaroiden sijainnin vaatehuoneiden kassakaapeissa. Poliisi on ollut tutkinnasta vaitonainen, The Sun raportoi.