Donald Trump onnitteli väärää osavaltiota Super Bowlin jälkeen – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kansas City Chiefs voitti viime yönä pelatun Super Bowl -ottelun kukistamalla San Francisco 49ers joukkueen. Kyseessä oli joukkueen ihkaensimmäinen voitto 50 vuoteen. Myös Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ennätti onnittelemaan joukkuetta Twitterissä.

– Onnittelut Kansas City Chiefsille upeasta pelistä ja fantastisesta noususta kovan paineen alla. Edustatte mahtavaa Kansasin osavaltiota ja itseasiassa koko Yhdysvaltoja, joten hienosti tehty. Kotimaamme on teistä ylpeä!, luki twiitissä.

Twiitti poistettiin myöhemmin. Syynä lienee se, että Kansas City sijaitsee Missourin osavaltiossa. Kaupungin nimi on tullut alueella virtaavasta Kansas River -joesta. Vaikka se sijaitsee lähellä Kansasin osavaltion rajaa, kuuluu se kuitenkin eri osavaltioon kuin mitä presidentti onnitteli.