Suositun poikabändin ex-jäsentä syytetään prostituutiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun K-pop -yhtye Big Bangin jäsen Seungri päätyi taannoin seksiskandaalin keskiöön. Nyt häntä syytetään muun muassa prostituutiosta. Eteläkorealaista laulajaa syytetään prostituution järjestämisestä, laittomasta valuuttakaupasta ja uhkapelaamiseen liittyvistä rikoksista.

Seungria ei ole kuitenkaan toistaiseksi pidätetty, uutisoi CNN. Seungrin saamat syytteet liittyvät viime keväänä hänen omistaman Burning Sun -yökerhon ratsiaan. Hänen epäillään olleen mukana pyörittämässä prostituutiorinkiä klubeillaan. Lukuisat naiset ovat kertoneet joutuneensa ahdistelluiksi tai huumatuiksi Burning Sunissa.

29-vuotias Seungri, oikealta nimeltään Lee Seung-hyun, oli ennen skandaalia yksi K-popin suurimmista tähdistä. Puhtoisesta imagostaan tunnettu poptähti on sittemmin lopettanut musiikki- ja viihdeuransa.