Vanupuikko oli viedä miehen kuulon – lääkäri pelasti

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Vaikka monilla on tapana putsata korviaan vanupuikoilla, voi siihen liittyä myös omat vaaransa. Tämän sai taannoin huomata eräs mies kantapään kautta.

Potilas oli saapunut korvalääkäri Neel Raithathan vastaanotolle yritettyään helpottaa korvansa kutitusta vanupuikolle. Puikon pumpuliosa oli The Sun -lehden mukaan irronnut ja jäänyt jumiin miehen korvaan. Tuppo olisi pahimmassa tapauksessa saattanut puhkaista miehen tärykalvon, aiheuttaen kuulon heikkenemisen tai menettämisen.

Vaikun ja muiden epäpuhtausten poistumiseen erikoistunut tohtori Raithatha onnistui poistamaan tupon korvasta onnistuneesti. Hän julkaisi Youtube-tilillään myöhemmin operaatiosta kuvatun videon, joka ei sisältönsä puolesta todennäköisesti sovellu heikkovatsasille katsojille.