Poliisi epäilee: Kaksi on kuollut myrkkyhuumeisiin Pohjanmaalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi henkilöä on kuollut ja kolme on joutunut sairaalahoitoon epäillyn myrkytyksen takia viikon sisällä Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Poliisi tutkii tapauksia ja kuolemansyitä.

– Tämän hetkisten tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että myrkytys on mahdollisesti johtunut huumeiden tai huumaavien lääkkeiden käytöstä. Poliisi varoittaa kansalaisia käyttämästä tuntemattomia aineita. Sen lisäksi, että tuntemattomien aineiden käyttö voi olla laitonta, on tällä hetkellä tarjolla hengenvaarallisia huumausaineita tai lääkkeitä, Pohjanmaan poliisi tiedottaa.

– Poliisi kaipaa tietoja siitä, mitä aineita on tällä hetkellä myynnissä ja kuka näitä kauppaa. Jos joku on viime aikoina saanut myrkytysoireita käytettyään huumeita ja lääkkeitä, olisi tämäkin tieto tärkeä poliisille. Vihjeet voi ilmoittaa myös nimettömänä poliisille puhelimitse numeroon 0295 440 513 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.