Abigail Ratchford nakuili somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

1, 2 or 3?! 😋 @fashionnova fashionnovapartner 🎬

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Tällä kertaa Abigail Ratchford on riisunut kaikki vaatteensa ja julkaissut tilanteesta ikuistetun valokuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvansa yhteydessä Abigail kertoo, ettei sattunut löytämään juuri tuolloin sopivia vaatteita ylleen.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.