Koruvaras kiinni Kotkassa – poliisit tunnistivat tekijän valvontatallenteelta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mies varasti arvokkaan panssariketjun Kotkassa sijaitseva Karhulan Helmi -koruliikkeestä torstaina 6. helmikuuta kello 12:55. Hän oli kävellyt liikkeeseen asiakasta esittäen. Mies pyysi nähdä panssariketjuja.

Myyjä esitteli ketjuja yksitellen. Kun myyjä otti yhden ketjun käteensä, riuhtaisi mies sen hänen kädestään ja juoksi ulos liikkeestä. Myyjä seurasi perässä. Hän näki, kun varas nousi henkilöautoon ja sai pakoauton rekisteritunnuksen ylös.

Paikalle tullut poliisipartio tunnisti myymälän valvontatallenteesta tekijän ja sai tekijän myöhemmin kiinni. Poliisi löysi myös anastetun, 1.100 euron arvoisen kultaketjun. Mies toimitettiin Kotkan poliisiasemalle ja häntä epäillään varkaudesta.