Hailey Bieber paljasti: ”Meillä on Justinin kanssa yksi sääntö sängyssä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Hailey meni poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin kaksi vuotta sitten. Pariskunta oli jo aiemmin seurustellut, minkä jälkeen he pitivät taukoa ja elivät jonkin aikaa erillään. Yhteen palattuaan he menivät kuitenkin nopeasti kihloihin ja naimisiin.

Hailey ja Justin Bieber elävät hyvin kiireistä elämää, minkä vuoksi he yrittävät antaa toisilleen mahdollisimman paljon aikaa kotona. He pitävät television katsomisesta yhdessä heidän kissojensa Sushin ja Tunan kanssa. Hailey kertoi Elle-lehdelle, että heillä on yksi sääntö sängyssä, joka on se, että sänkyyn ei saa tuoda puhelimia.

Nuoret rakastavaiset olivat melko perinteisiä ja konservatiivisia oman parisuhteensa etenemisessä. Justin ja Hailey halusivat muuttaa yhteen vasta kun heidät oli vihitty. Hailey kertoi, että hän ei tuomitse pareja, jotka muuttavat jo seurusteluaikana yhteen. He eivät kuitenkaan Justinin kanssa halunneet tehdä niin.