Lentoaseman turvatarkastaja pidätettiin – huijasi naisen paljastamaan rintansa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoaseman turvatarkastajana työskennellyt 22-vuotias mies on pidätetty. Hän huijasi turvatarkastuksessa olleen naisen näyttämään rintansa Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Johnathon Lomeli oli ensin kertonut uhrille, että hänen täytyisi vilkaista tämän rintaliivien sisään. Turvatarkastajan mukaan hän halusi varmistaa, ettei niiden sisällä piiloteltu mitään. Hän vaati myös nähdä naisen housujen sisään.

Tämän jälkeen Lomeli oli ohjannut uhrin toiseen huoneeseen, jossa he olivat kahden kesken. Turvatarkastaja vaati naista jälleen paljastamaan rintansa ja lopuksi kehunut niitä. Kesäkuussa tapahtuneen välikohtauksen jäljiltä virastaan irtisanottu Lomeli on sittemmin pidätetty vapaudenriistosta syytettynä, uutisoi Associated Press.