Viking Linen Tallinnan reittimatkoja peruttu – syynä potkurivika

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivällä Viking XPRS:llä on todettu tekninen vika potkuriakselissa. Laiva telakoidaan ensi viikonlopuksi. Peruutetut matkat korvataan matkustajille.

Laivavarustamo Viking Linen nopeat XPRS-laivan matkat perutaan aikavälillä 14.–16.2.2020. Laiva lopettaa liikennöinnin torstaina 13. helmikuuta Helsingissä kello 19:30 ja palaa liikenteeseen sunnuntaina 16. helmikuuta kello 17:00 Tallinnassa. Torstain 13. helmikuuta 20:30 Helsingistä Tallinnaan lähtevää vuoroa ei enää ajeta.

Tekninen vika ei vaikuta matkustajaturvallisuuteen ennen telakointia. Korvaavan matkan voi varata Viking Linen nettisivuilta Helsinki-Tallinna-reitille. Uusi matka varataan yhtiön lähettämällä tuotetunnuksella 18. helmikuuta mennessä. Matkustusaika on 5. huhtikuuta 2020 asti. Jos ei halua uutta matkaa, voi maksun jättää Viking Linelle odottamaan seuraavaa matkaa kuuden kuukauden kuluessa. Takaisinmaksua voi hakea viikon jälkeen perutusta matkasta.