Blac Chyna yrittää päästä eroon vanhoista oikeusjutuista – pyytää pahoinpitelysyytteistä luopumista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheestä tuttu Rob Kardashian syytti 2,5 vuotta sitten Blac Chynaa pahoinpitelystä. Hän kertoi naisen olleen sekaisin alkoholin ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta joulukuussa 2016. Glamour-malli yrittää nyt saada Kardashiania luopumaan syytteistä.

Blac Chyna oli lyönyt Robia kasvoihin ja yrittänyt kuristaa puhelimen laturinjohdolla. Sen jälkeen hän oli aiheuttanut Kylie Jenneriltä vuokrattuun kartanoon 100.000 dollarin vahingot rikkoessaan muun muassa television ja asunnon pintamateriaaleja. Kylie Jenner luopui oikeusjutusta, koska ei halunnut astua oikeussalin todistajanaitioon. Rob Kardashian ei kuitenkaan ole aikeissa luopua syytteistä, RadarOnline uutisoi.

Kuten tiedetty, käy Blac Chyna läpi lukuisia oikeudenkäyntejä. Naisen asianajajilla riittää eniten töitä Kardashianien perheeseen liittyvien oikeusjuttujen kanssa. Viimeisin koskee Dream-tyttären huoltajuutta, jonka Rob Kardashian haluaisi itselleen.