Paskamainen parisuhderiita – nainen hieroi koirankakkaa miehen kasvoihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lähisuhdeväkivalta voi mennä kerta kerralla enemmän äärimmäisyyksiin. Nyt poliisit ovat joutuneet selvittämään floridalaisen pariskunnan perheriitaa, jossa nainen oli hieronut koiran ulostetta miehensä kasvoille.

Mies soitti Floridan St. Petersburgista poliiseille tehdäkseen ilmoituksen 41-vuotiaasta kihlatustaan Jane Marie Faulknerista. Nainen oli vahvasti humalassa ja lyönyt miestään useita kertoja. Lisäksi hän oli hieronut koiran jätöksiä siippansa kasvoille, The Smoking Gun uutisoi.

Paikalle saapuneet poliisit näkivät miehen kasvoissa olleen ulosteen ja pidättivät Faulknerin pahoinpitelystä. Hänet toimitettiin putkaan, mutta vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Nainen joutuu käyttämään oikeudenkäyntiin saakka nilkkapantaa, mikä seuraa hänen alkoholin kulutustaan.