Laulaja Mya meni salaa naimisiin – yllättävät hääkuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mya, oikealta nimeltään Marie Harrison, muistetaan ehkä parhaiten Lady Marmalade -kappaleesta, jossa hän lauloi Christina Aguileran, Pinkin ja Lil’ Kimin kanssa. Nainen on jatkanut laulajan uraa edelleen, mutta ei ole tehnyt pitkään aikaan maailmanlaajuista läpimurtoa kappaleillaan.

Mya on onnistunut pitämään yksityiselämänsä todella salaisena. Nainen on ollut julkisuudessa koko ajan sinkku, mutta nyt hän on yllättänyt faninsa menemällä naimisiin. 40-vuotiaan Myan aviomies on edelleen Daily Mail -sivuston mukaan kaikille mysteeri, mutta häät pidettiin kaksi kuukautta sitten.

Mya vihittiin miehensä kanssa Seychellien kauniissa maisemissa. Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään kuvia, joissa tähti nähdään upeassa häämekossa. Nainen poseeraa kuvissa meren rannalla hulmuava hääpuku yllään. Puvussa oli kauniin yksityiskohtainen yläosa, jossa oli syvään uurrettu kaula-aukko.