Murtovarkaat iskivät kirjakauppaan – jäivät kiinni jäätyään juomaan proseccoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Alkoholi on koitunut kohtalokkaaksi kahdelle homokirjallisuuteen erikoistuneeseen kirjakauppaan iskeneelle murtovarkaalle. He jäivät lorvimaan kauppaan löydettyään liikkeestä tequilaa ja prosecco-viiniä.

Murtovarkaat olivat iskeneet sunnuntaina Lontoon Gay’s the Word -liikkeeseen, jota kuvaillaan kaupungin ensimmäiseksi homokirjakaupaksi. Käteisrahan sijaan he löysivät kaupasta pullollisen työntekijän syntymäpäiväjuhlilta jäänyttä tequilaa ja alkoivat juomaan sitä.

Ohikulkija oli kuullut varkaiden rikkovan liikkeen ikkunan ja hälyttänyt poliisit paikalle. Virkavalta löysi nousuhumalaiset varkaat liikkeestä heidän siirryttyä löytämänsä prosecco-viinin pariin. The Guardian -lehden mukaan toinen murtovarkaista tuomittiin kuuden kuukauden vankeustuomioon ja toinen puolestaan 16 viikon vankeustuomioon sekä 12 kuukauden ehdolliseen rangaistukseen.