Pariskunta huijasi kosinnan baarissa – ihmiset tarjosivat ilmaista juomaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkään ystävinä olleet Corinne Miller ja Adam Carroll ihastuivat ja päättivät aloittaa seurustelun. He keksivät, että menevät juhlimaan kuukauden pituista seurustelujaksoaan toiseen kaupunkiin Yhdysvaltojen Atlantaan. Sitten he saivat toisen mahtavan idean.

Pari esitti vieraalla paikkakunnalla, että Adam kosi Corinnea. Kosinta tapahtui paikallisessa ravintolassa. Läsnäolleet ihmiset olivat innoissaan rakkauden tapahtumasta ja päättivät tarjota tuoreelle pariskunnalle juomaa. He ostivat feikkikihlauksen tehneelle parille drinkkejä ja shotteja.

Esitys onnistui niin mainiosti, että Corinne ja Adam tekivät saman myöhemmin uudestaan. Ihmiset nostivat maljaa tälläkin kertaa kihlaukselle. Kolmas kosintakerta oli kuitenkin todellinen, kun Adam päätti pyytää Corinnea vaimokseen puolen vuoden seurustelun jälkeen. Tällöinkin ihmiset tarjosivat parille ilmaisia juomia, mutta vihdoinkin oikeasta syystä, Mirror-lehti uutisoi.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217942875295760&set=a.1444644268368&type=3&theater

https://www.facebook.com/Cemroll/posts/10217931695936283