Bella Hadid kiistää kauneusleikkaukset – kasvokuvat herättävät epäilyjä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lorry Hill pitää YouTubessa kanavaa, jonka avulla hän haluaa levittää positiivista sanaa ja ilmapiiriä ihmisille, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa tai sellaisia harkitsevat. Naista kuitenkin ärsyttää se, että useat julkkiskaunottaret valehtelevat ja väittävät, että he eivät ole käyneet leikkauksissa tai ottamassa pistoksia. Tämä antaa muille sellaisen kuvan, että leikkauksissa olisi jotakin hävettävää.

Lorry Hill esitteli videollaan sen millä tavalla hän uskoo, että huippumalli Bella Hadid on muuttanut viime vuosien aikana ulkonäköään kauneuskirurgisten toimenpiteiden ansiosta. Hill vertasi naisen neljä vuotta sitten otettua kasvokuvaa tuoreeseen kasvokuvaan ja huomasi sellaisia eroja, joiden perusteella Hill uskoo tähden tehneen kahdeksan toimenpidettä.

Bella Hadidin kasvot ovat aiheuttaneet moneen otteeseen spekulaatiota, mutta tähti on aina kiistänyt kaikki huhut. Kuvien perusteella voi kuitenkin nähdä, että naisen nenä, silmien alue, poskipäät, luomet ja leuan linja ovat muuttuneet huomattavasti vuosien saatossa.