Tamperelaiskahvilan työntekijää epäillään jättikavalluksesta: ”Kuin Kummeli-sketsistä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelaisen munkkikahvilan työntekijää epäillään valtavat mittasuhteet saaneesta rikoksesta. Syyttäjän mukaan Pyynikin näkötornin kahvilan työntekijän uskotaan kavaltaneen rahaa viiden vuoden aikana jopa 313 260 euron edestä.

Pyynikin munkkikahvilan työntekijän epäillään lyöneen vääriä summia kassakoneeseen ja jättäneen lyömättä osan ostoksista kassaan kokonaan. Epäilyt rikoksesta alkoivat syksyllä 2017, kun kahvilassa vieraillut asiakas ei saanut kahdesti kuittia myyjältä. Aamulehden mukaan työntekijä on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen ja väittänyt omaisuutensa kasvaneen 350 000 euron edestä veikkausvoitoilla.

Tapausta verrattiin uutisen levittyä sosiaalisessa mediassa meemienkin aiheeksi nousseeseen kuuluisaan Kummeli-sketsiin. Tonnin setelinä tunnetussa sketsissä Heikki Silvennoisen esittämä kahvilan myyjä ei suostu antamaan asiakkaalle vaihtorahaa tämän maksettua ostoksensa tuhannen markan setelillä. Nyt julkitulleen tapauksen tavoin myös Kummeli-sketsi tapahtuu Pyynikin munkkikahvilassa.