Justin Bieber Carpool Karaokessa – aiheutti juontajalle kylmät väreet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Late Late Show with James Corden -ohjelman suositussa Carpool Karaoke -osiossa tähdet laitetaan laulamaan omia kappaleitaan automatkan aikana. Ratin takana nähdään ohjelman juontaja, brittikoomikko James Corden. Nyt miehen vieraaksi saapui Justin Bieber.

Ystävänpäivänä uuden Changes-nimeä kantavan albumin myötä paluun tehnyt Justin Bieber ilahdutti osallistumalla pitkästä aikaa suosittuun Carpool Karaokeen. Edellisestä kerrasta on kulunut jo pari vuotta, jonka aikana on ehtinyt tapahtumaan paljon. Mies on mennyt naimisiin, pitänyt musiikin teosta taukoa, palannut tauolta ja kasvattanut viikset.

Justin Bieber esitteli upeaa lauluääntään autossa laulamalla uusien kappaleidensa tahdissa. Artisti ja juontaja keksivät Yammy-kappaleeseen myös uuden koreografian, jonka he toivovat lähtevän leviämään TikTok-sovelluksessa.