Selviytyjät-ohjelmassa raju välikohtaus – vapaaottelijalle potkut sarjasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selviytyjät-sarjoissa on totuttu näkemään kilpailijoiden välisten tunteiden kuumenemista ja vaarallisia tilanteita. Aivan samanlaisia hetkiä Suomen Selviytyjissä ei ole kuitenkaan todistettu kuin taannoin Romanian televisiossa.

Vapaaottelijana tunnettu Ana Marie Pal hävisi haasteen Selviytyjät-ohjelman romanialaisessa versiossa. Kilpailevan joukkueen Andrei Ciobanu ilmaantui leveilemään voitollaan aivan naisen kasvojen eteen, jolloin Pal iski häntä päällään kasvoille. Isku oli niin kova, että Ciobanun nenä murtui.

Ana Marie Pal sai potkittiin pois sarjasta pian välikohtauksen jälkeen. Daily Mail -lehden mukaan Kanal D -kanavan tuottajat kommentoivat vapaaottelijan rikkoneen kilpailun sääntöjä epäurheilijamaisella käytöksellään.