Vilautus millien päässä – Alessandra Ambrosio juhli rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

View this post on Instagram

IT’S CARNAVAL 🎉🎭💥🎊💃🏼 📸 @stewartshining

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Tällä kertaa näyttävä supermalli poseeraa sosiaalisen median kuvassaan näyttävässä ja rohkeassa hopeanhohtoisessa asussa, jossa vilautus oli koko ajan vain millimetrien päässä. Ammattilainen ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin sellaiseen sortunut. Kuva on ikuistettu Fassano-hotellissa Rio de Janeiron maailmankuulun Ipaneman uimarannan liepeillä.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.