Candice Swanepoel bikineissä – upea näky hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nyt malli poseeraa rantavedessä upeissa bikineissä ja poseeraa kuvaajalle samalla kun kuvaussessiota myös videokuvataan.

Candice Swanepoel kruunattiin Instagramissa vaikutusvaltaisimmaksi alusvaatemalliksi pari vuotta sitten, mikä ei olekaan ihme, koska nainen onnistuu vakuuttamaan millaisissa bikineissä tahansa. Malli on lanseerannut vuonna 2018 myös oman uimapukumalliston. Tropic of C -vaatemerkki kattaa upeita ja naisellisia uimapukuja ja bikineitä, joissa naiset voivat tuntea olonsa seksikkääksi.

Candice Swanepoel poseeraa itse uusissa Tropic of C -merkin Instagram-kuvissa. Upeissa kuvissa nainen poseeraa sekä mustissa että eläinkuosillisissa bikineissä. Mallin mukaan Tropic of C -merkin bikinien inspiraationa toimivat luonto ja naisen vartalo.