Fani räppäsi Kanye Westille kadulla – tähti antoi puhelinnumeronsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye Westiä lähestytään usein kadulla fanien toimesta, ja mies tunnetusti usein jääkin faniensa kanssa juttusille mikäli hänellä vain on aikaa. Nyt mies antoi lämminhenkisen hetken eräälle fanille, joka lähestyi räppäriä lahjan kanssa.

Mies lähestyi Calabasissa kadulla 42-vuotiasta supertähteä ja halusi antaa Kanye Westille lahjan. Pienen juttelutuokion päätteeksi fani halusi soittaa Kanye Westille hänen tekemäänsä musiikkia. Räppärillä oli ollut pieni hetki aikaa, joten hän oli päättänyt jäädä kuuntelemaan faninsa kappaleen.

Kadulla kuvatulla videolla nähdään miten Kanye West nyökyttelee ystävänsä kanssa musiikin tahdissa ja on selvästi mielissään kuulemastaan. Fanin rohkeus todella palkittiin, sillä Daily Mail -lehden mukaan kappaleen kuultuaan Kanye West oli antanut fanille hänen puhelinnumeronsa, mikä antaisi ymmärtää, että supertähti saattaisi auttaa miestä matkalla artistiksi.