Jennifer Lopez antoi tyylitiimilleen vapaata – paljasti omat luonnolliset hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez on aina hyvin näyttävä näky oli hän menossa kuntosalille tai esiintymään tuhansien ihmisten eteen. Lopez rakastaa omaa glamour-tiimiään, minkä vuoksi hänen hiuksensa ja meikkinsä ovatkin lähes aina ammattilaisten stailaamat.

Nyt tähti kuitenkin yllätti astelemalla kadulla arkisemmassa tyylissä kuin mitä naiselta on totuttu näkemään. Jennifer Lopez oli ottanut hiuslisäkkeensä pois, minkä ansiosta paparazzien nappaamissa kuvissa nähdäänkin nyt millaiset hiukset kaunottarella on luonnostaan.

Jennifer Lopezin omat hiukset ovat melko lyhyet ja pätkityt. Noin hartiamittaiset hiukset taipuvat huolettomille luonnonkiharoille kun nainen on suuntaamassa laulutunneille monia supertähtiä opettavan Stevie Mackeyn pakeille.