Lentomatkustajille pierufiltteri – laite imee pahat hajut

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Shreddies-yhtiö tunnetaan alusvaatteistaan ja farkuistaan, joiden väitetään toimivan pierujen hajun neutralisoivina filttereinä. Nyt yhtiö on kehitellyt samankaltaisen varusteen lentomatkustajille.

Shreddiesin Carbonara on banaanin muotoinen keksintö joka sujautetaan pakaroiden ja alusvaatteiden väliin lennon ajaksi. Sen avulla matkustajien väitetään voivan päästellä ulos peräilmaa matkan aikana ilman lähellä oleville koituvia hajuhaittoja.

Shreddiesin perustaja Paul O’Learyn kertoo tiedotteessa ideoineensa Carbonaran yhtiön alushousujen ja farkkujen hiilifiltterin aiheutettua ongelmia lentokenttien turvatarkastuksessa. Ratkaisuna ongelmaan syntyi helposti housuihin sijoitettava banaanin muotoinen suojus. O’Learyn mukaan keksintö tulee mullistamaan lentomatkailun.