Billie Eilish esitti kohutun Bond-tunnarin livenä – on tuntenut olonsa vihatuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todella kovassa nosteessa olevan laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin paljastettiin taannoin esittävän tuoreimman James Bond -elokuvan tunnuskappaleen. Nyt nainen esitti kappaleen ensimmäistä kertaa livenä the BRIT Awards -gaalassa.

Billie Eilish esitti kappaleen ensimmäistä kertaa yleisölle, joka antoi naiselle raikuvat aplodit. Kappale on saanut melko ristiriitaisen vastaanoton ja moni on kritisoinut sitä liian laimeaksi Bond-elokuvan tunnusmusiikiksi. 18-vuotias Eilish on ollut kovan palautteen vuoksi alla päin viime aikoina.

Billie Eilish palkittiin gaalassa parhaana kansainvälisenä naisartistina. Eilish herkistyi kiitospuheessaan ja kertoi, että hän on tuntenut olonsa melko vihatuksi viime aikoina. Esityksen aikana hänelle hymyilevä yleisö sai kuitenkin naistähden niin hyvälle mielelle, että häntä alkoi itkettää.