Justin Bieber joutui syömään muurahaisjogurttia – ei halunnut leikata viiksiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on takaisin median valokeilaan astuttuaan esitellyt faneilleen uuden tyylinsä. Mies on saanut kuulla paljon palautetta etenkin hänen viiksistään, jotka ovat saaneet monet toivomaan, että mies ajelisi partakarvat kasvoistaan pois.

Nyt Justin Bieber osallistui hauskaan osioon James Cordenin keskusteluohjelmassa. Spill Your Guts -nimisessä osiossa miehen tuli syödä aina jotain todella kuvottavaa mikäli hän ei halunnut vastata Cordenin kysymään kysymykseen. Eräs kysymys olikin tehtävä, jonka suorittamiseen Bieberin olisi tullut antaa juontajan ajella hänen viiksensä. Artisti kuitenkin kieltäytyi ja söi mielummin muurahaisjogurttia.

Justin Bieber on kuitenkin tällä hetkellä jo leikannut viiksensä täysin omasta tahdostaan pois. Ilmeisesti miehen tuli vain hetken kypsytellä ideaa ennen kuin hän pystyi luopumaan ylähuulta koristavasta karvapeitteestään.