Näin Justin Bieber treenaa – valmistautuu uudelle kiertueelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber julkaisi taannoin seitsemännen Changes-nimeä kantavan albuminsa. Levy nousi Yhdysvalloissa salamannopeasti listaykköseksi, minkä myötä kanadalaistähti rikkoi ennätyksen, joka oli aiemmin Elviksen hallussa. Bieber on nyt nuorin artisti, jolla on seitsemän Billboard 200 -listan ensimmäiselle sijalle noussutta albumia.

Tällä hetkellä artisti valmistautuu uudelle laajalle kiertueelle. Suuren maailmanluokan artistin valmistautuminen vaatii paljon harjoittelua, koska konsertit ovat aina suuria spektaakkeleita pienten klubikeikkojen sijaan. Miehen tulee miettiä laulamisen lisäksi liikkumista, tanssimista ja muita elementtejä, joilla esityksen näyttävyyttä lisätään.

Justin Bieber harjoittelee videolla ison tanssiryhmän kanssa. Artisti on erinomainen tanssija itsekin, minkä vuoksi onkin luonnollista, että myös hän opettelee tanssijoiden koreografian ja osallistuu tanssimiseen laulamisen ohessa.

View this post on Instagram

FOLLOW ALONG AS WE PREPARE FOR TOUR LIFE!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on