Huvittava näky tavaratalossa – hyllypaikat täynnä avatuista retkituolista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Retkituolin paras ja käytännöllisin ominaisuus on se, että tuolin pystyy taittamaan ja kasaamaan pieneen tilaan, minkä vuoksi sitä on helppoa kuljettaa mukana. Eräs tavaratalo oli käyttänyt retkituolia kuitenkin täysin päin vastoin täyttämään mahdollisimman paljon tilaa.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään yllättävä näky, jonka eräs asiakas on tallentanut Kmart-tavaratalossa. Tavaratalossa on hyllyittäin ja useamman käytävän verran erilaisia retkituolia, jotka on avattu hyllyille. Näin esiteltynä ne vievät todella paljon tilaa kaupasta.

Tavaratalo on lopettamassa toimintaansa, minkä vuoksi kaupan hyllyillä on ollut runsaasti vapaata tilaa. Tästä syystä kauppias on ilmeisesti päättänyt täyttää tyhjillään olevan tilan tuoleilla, että myymälä ei näyttäisi niin autiolta. Tuolit ovat kuitenkin huvittava näky kun niitä on avattu useamman käytävän kaikki hyllypaikat täyteen.