Pia Lamberg sykähdyttää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Nyt taannoinen Miss Suomi esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan Tyynen valtameren rannalla Kaliforniassa ikuistetussa kuvassa. Toisessa kuvassa hän istuskelee uima-altaan reunalla näyttävissä 50-luvun tyylisissä mustavalkoisissa bikineissä.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.