Näkeekö ihmisen hiuksista kampaamokäynnin hinnan? Ammattilaiset paljastivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että hiukset ovat kantajansa kruunu. Ne kertovat paljon ihmisen persoonasta, minkä vuoksi kampaamokäynti voikin määritellä sen millainen päivä henkilöllä on tulossa. Nyt BuzzFeed halusi testata uudella videollaan, että pystyykö ihmisen hiusten perusteella arvioimaan miten kalliilla tai edullisella kampaajalla henkilö on käynyt.

YouTube-videolla nähdään mielenkiintoinen kokeilu, jossa kaksi parturikampaajaa arvioivat viiden näkemänsä miehen hiuksia ja arvaavat paljonko he ovat maksaneet hiustyylistään. Miehet kiinnittävät huomiota siihen millä välineillä hiukset on leikattu ja millaisia eri tekniikoita leikkuussa on käytetty.

Parturikampaajat osaavat päivän tarkkuudella kertoa näkemiensä hiusten perusteella myös sen koska ne on leikattu. Kampaajat arvaavat hämmentävän hyvin sen paljonko hiusten leikkuusta on maksettu. Eräs mies hämmentää ammattilaisia kuitenkin sillä, että hän on leikannut hiuksensa itse eli saanut hiustyylinsä siis täysin ilmaiseksi.