North West varasti huomion lavalla – räppäsi Yeezyn muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien esimerkkien myötä on huomattu, että usein musikaalisuus siirtyy sukupolvelta toiselle. Kiinnostus musiikkiin saa alkunsa monesti jo hyvin pienestä iästä lähtien kun lapsi saa vaikutteita soittimista ja musiikista ympärillään mikäli vanhemmat tai sisarukset harrastavat musiikkia. Näin näyttää käyneen myös Kanye Westin perheen kohdalla.

North West esiintyi ensimmäistä kertaa yleisön edessä hänen isänsä Kanye Westin vieressä. North kapusi reippaasti lavalle Yeezyn muotinäytöksessä ja alkoi räppäämään. Tyttö uskalsi jopa ottaa hieman kontaktia yleisöön lyhyen esityksen aikana, mikä näytti tekevän isäänkin vaikutuksen.

Kanye West näytti hyvin tyytyväiseltä katsoessaan tytärtään, joka otti tilanteen täysin haltuun. Isää huvitti etenkin tyttären viimeisenä äänenä päästämä kiljumisen ja huutamisen sekoitus, kun North huusi korkealta taajuudelta mikrofoniin. Kiinnostus musiikkiin näyttää tytössä heränneen, minkä lisäksi myös esiintyminen näyttää olevan hänelle luontaista.