Yllätyskäänne! James Bondin ensi-ilta siirtyy syksyyn koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreimman James Bond -seikkailun oli määrä saada ensi-iltansa huhtikuun alussa. Nyt No Time To Die -elokuvan ensi-iltaa on kuitenkin siirretty koronaviruspelon vuoksi.

No Time to Dien julkaisu siirtyy jopa puolella vuodella. Ensi-ilta on Hollywood Reporter -lehden mukaan nyt Iso-Britanniassa 12. marraskuuta ja Yhdysvalloissa 25. marraskuuta. Uutta Suomen ensi-iltapäivämäärää ei ole toistaiseksi julkistettu.

Daniel Craigin viimeisen Bond-elokuvan ensi-iltapäivämäärää siirrettiin, sillä koronaviruksen pelättiin vaikuttavan katastrofaalisesti sen kansainvälisiin lipputuloihin. Esimerkiksi Kiinassa elokuvateattereita on jouduttu sulkemaan kokonaan. Julkisia kokoontumisia, kuten elokuvanäytöksiä, on myös rajoitettu esimerkiksi Italiassa, Sveitsissä, Ranskassa, Etelä-Koreassa ja Japanissa.