Nicole Scherzinger saapui näyttävästi Australiaan – 3 000 euron verryttelypuku herätti huomiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tehnyt tänä vuonna paluun ja julkaissut jo ensimmäisen React-nimisen singlensä.

Tämän kevään aikana naiset tekevät paluun myös keikkalavoille uudella innolla. Naiset ovat tällä hetkellä Australiassa Melbournessa, jonne etenkin päälaulajan toimiva Nicole Scherzinger saapui huomiota herättävässä asussa. Daily Mail -lehti osasi kertoa naisen pukeman Guccin verryttelypuvun hinnan olevan noin 3.000 euroa.

Nicole Scherzinger asteli lentokentälle ylellisessä verryttelypuvussaan, näyttävässä hatussaan ja suurissa aurinkolaseissaan. Tämä takasi sen, että 41-vuotias nainen ei jäänyt keneltäkään kentällä olevalta matkustajalta taatusti huomaamatta.

https://www.instagram.com/p/B9Te-kkBb9C/