Ariana Grande jälleen sinkku – unelmasuhde päättyikin eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande alkoi viime vuonna seurustelemaan Social House -bändin jäsenen laulaja Mikey Fosterin kanssa. Pariskunta löysi toisensa melko nopeasti sen jälkeen kun Grande oli purkanut kihlauksensa koomikko Pete Davidsonin kanssa. Nyt suhde on kuitenkin tullut päätökseensä.

Nuori superlahjakkuus Ariana Grande on jälleen sinkku erottuaan kahdeksan kuukautta kestäneestä suhteesta. 26-vuotias Ariana Grande nähtiin vielä helmikuussa kävelevän käsi kädessä 32-vuotiaan Mikey Fosterin kanssa, mutta nyt suhde on Daily Mail -sivuston mukaan ohi.

Ariana Granden ja Mikey Fosterin pitkä ystävyyssuhde kehittyi vähitellen romanssiksi, mutta nyt pariskunta on päättänyt jälleen jatkaa ystävinä. Foster on toiminut tuottajana Ariana Grandelle ja ollut mukana tekemässä muun muassa Thank U, Next ja 7 Rings -hittejä.