Dua Lipa seksikkäässä minihameessa – vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä julkaisi juuri Physical-nimisen singlen, joka oli naisen toinen julkaisu tulevalta Future Nostalgia -nimiseltä albumilta.

Nyt Dua Lipa poseerasi näyttävästi rullaluistimien kanssa pikkuruisessa asussaan. Naisella oli yllään värikäs pieni toppi ja minihame. Asu paljasti naisen paljaan keskivartalon ja korosti poptähden näyttäviä vatsalihaksia.

Dua Lipa on Future Nostalgia -albumiaan tehdessä inspiroitunut musiikista ja muodista, joka muistuttaa naista hänen lapsuudestaan ja teinivuosistaan. Sen vuoksi naisen pukeutumisessa ja kaikessa promomateriaalissa nähdäänkin hyvin vahvasti vaikutteita muun muassa 90-luvulta.