Hittisarjan parin jäätävät välit – nainen suuttui jopa kavereista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan seitsemännellä tuotantokaudella seurataan muun muassa ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin rakkaustarinaa.

Mike ja Natalie ovat kuin vastakohtia. Heidän välillään ei ole havaittavissa aitoa rakkautta, mikä on tullut ilmi myös Natalien sanomisista. Nyt pariskunnan suurta riitaa on käsitelty 90 Päivää morsiamena -sarjan studiojaksossa. Samalla kysyttiin, onko Mike pettänyt Natalieta kuten nainen väittää.

Yksinkertaisesti sanottuna: Mike ei ole pettänyt Natalieta. Natalie ei kuitenkaan usko tätä, koska mies oli yöpynyt naispuoleisen ystävänsä luona. Ystävä oli menossa seuraavana päivänä naimisiin ja Mike toimi hänen bestmanina. Kyseessä on hänen pitkäaikainen ystävänsä, vaikka onkin sukupuoleltaan nainen. Tämän takia Natalie olettaa, että Mike on pettänyt. Eihän nyt naisen kanssa voi nukkua saman katon alla ilman pettämistä.

Natalie on kasvissyöjä ja uskovainen nainen, joka haluaa mahdollisimman pian lapsia. Mike on puolestaan periamerikkalainen lihaa syövä heteromies, joka uskoo avaruusolioiden perustaneen ihmiskunnan. Natalie on Ukrainasta kotoisin.