DJ Maddsin bikinipeppu tarjottimena – myös silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava maailman seksikkäin DJ-kaunotar nähdään tällä kertaa hieman toisenlaisissa puuhissa kuin aiemmin, sillä nyt hän on poseerannut uima-altaan reunalla bikineissä. Samaan aikaan häntä käytettiin kuitenkin tarjottimena, sillä takapuolen päällä olevalla tarjottimella oli herkullisen näköisiä pekonisuikaleita.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.