Professorin kodista karmiva löytö – ihmisten kieliä oli säilötty lasipurkkeihin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevasta kodista on tehty kauhuelokuvien kuvastoa muistuttava löytö. Rakennukseen oli piilotettu ihmisten kieliä sisältäviä lasipurkkeja.

Lasipurkit löydettiin Gainesvillessä sijaitsevan rakennuksen alapohjasta lattialautojen alta tarkistuksen yhteydessä. Rakennus on kuulunut Floridan yliopiston entiselle professorille ja maailmankuululle patologille, Ronald A. Baughmanille.

WCJB-uutissivuston mukaan Baughman on kertonut säilöttyjen kielien olleen osa 1960- ja 1970 -luvuilla tehtyä tutkimusprojektia. Kieliä pidtettiin rakennuksen viileässä alapohjassa jotta ne säilyisivät paremmin. Paikallinen poliisi ei epäile löytöön liittyvän rikosta mutta toteaa tapaukseen liittyvien tutkimusten jatkuvan edelleen.