Veljekset hamstrasivat yli 17 000 pulloa käsidesiä – nettiraivolla odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Desinfiointiaineista ja wc-paperista on tullut viime viikkoina haluttua tavaraa ihmisten hamstratessa niitä koteihinsa. Erään miehen suunnitelma myydä haalimansa kymmenet tuhannet käsidesipullot on mennyt uusiksi vihaisen palautteen myötä.

Matt Colvin osti veljensä Noahin kanssa 17.700 pullollista desinfiointiaineta ympäri Yhdysvaltojen Kentuckyä ja Tennesseetä. Miesten tarkoituksena oli myydä käsidesit korkein voitoin internetissä. Veljeksiä haastateltiin New York Times -lehdessä, minkä jälkeen heistä tuli kansallisen nettiraivon kohde.

Colvinien suunnitelman tultua julkisuuteen miehet päätyivät Amazon ja eBay -verkkokauppojen mustalle listalle, ja paikallinen oikeusministeri aloitti tutkinnat heidän toimistaan. Matt Colvin on sittemmin pahoitellut tekoaan. Veljesten hamstraamia desinfiointiaineita lahjoitetaan nyt niitä tarvitseville Tennesseessä ja Kentuckyssä.