Arnold Schwarzenegger julkaisi karanteenivideon – aasin ja ponin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Arnold Schwarzenegger tunnetaan parhaiten kovaotteisista toimintarooleistaan, mutta hänellä on myös hellävaraisempi puoli. Tämä käy ilmi tähden sosiaalisessa mediassa julkaisemalla koronavirusaiheisella videolla.

Viraalivideolla Schwarzenegger nähdään kotonaan lemmikkiaasi Lulun ja Whiskey-ponin kanssa. 72-vuotias entinen Kalifornian kuvernööri kertoo viettävänsä sosiaalista eristäytymistä kotonaan ja kehottaa muita samaan. Niin ravintoloissa syöminen kuin salilla käyntikään ei kuulu tällä hetkellä ohjelmaan.

– Tärkeintä on pysyä nyt kotona ulkonaliikkumiskiellon ajan. Varsinkin 72-vuotiaalle, sillä Kaliforniassa yli 65-vuotiaat eivät saa enää poistua kotoaan. Me siis pysyttelemme sisällä ja syömme, Schwarzenegger kuvaili.

– Ei enää ravintoloita, ok? Unohtakaa kaikki se. Julkiset kokoontumiset, ravintolat, kuntosalit, ne eivät tule kuuloonkaan, tähti jatkoi.