Jessica Alba on upea kaunotar – paljasti sumusilmiensä meikkiniksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-muotilehti jakaa tunnettujen näyttelijöiden, laulajien ja mallien antamia kauneuteen ja meikkaamiseen liittyviä niksejä omalla YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla videolla esiintyy Jessica Alba, joka esittelee hänen omat meikkiniksinsä nyt kameralle.

Jessica Alba luottaa ihonsa huolelliseen valmisteluun ennen meikkaamista. Hän hieroo kasvojaan, käyttää kasvonaamioita ja kosteusrasvoja runsaalla kädellä ennen kuin levittää yhtäkään meikkituotetta iholleen. 

Jessica Alba aloittaa silmämeikin tekemisestä. Hän loihtii videolla kauniin pronssiset sumusilmät, jotka sopivat päivämeikkiin, mutta ovat helposti muunneltavissa myös iltameikiksi esimerkiksi tummemman huulipunan avulla. Silmämeikin jälkeen nainen levittää kasvoilleen meikkivoiteen, puuterit ja poskipunan.