Hämmentävä koronavirushaaste – tyttö nuoli lentokoneen vessanpönttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuoret yrittävät keksiä erikoisia haasteita ja tansseja TikTok-sovelluksessa saavuttaakseen suuremman yleisön omalle kanavalleen. Yllättävät videot voivat välillä lähteä leviämään nopeasti viraalihitiksi, jota moni toivookin omille videoilleen. Nyt eräs nuori nainen ryhtyi leikkimään koronaviruksella.

Ava Louise -niminen 21-vuotias nuori nainen on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa viime päivien aikana heittämällä nuorille vaarallisen haasteen. TikTok-sovelluksesta muihin kanaviin jaetulla videolla nähdään miten Ava Louise nuolee lentokoneessa vessanpöntön istuinta. Videolla nainen myös rohkaisee kaikkia muitakin ottamaan osaa hänen heittämäänsä koronavirushaasteeseen. Katso video tästä.

Ava Louise on yrittänyt aiemminkin erilaisia tempauksia saadakseen julkisuutta sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla nainen näyttää viimein onnistuneen. Hän on myös aiemmin kommentoinut, että haluaisi saada koronaviruksen, että hän voisi yskiä vanhainkodin pihalla. Nainen myös itse toivoo kuolevansa nuorena, että hänestä ei koskaan tulisi sanojensa mukaan rumaa ja vanhaa.