Vauva ja koira heräsivät päiväunilta – suloinen näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Nyt videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa vauva ja koira heräävät päiväunilta.

Perheenäiti on kuvannut videolle hetken, jolloin hän on makoillut juuri heränneen vauvan ja koiran kanssa sängyllä. Kainalossa nukkunut alle viisikuukautinen poikavauva Zayden on herännyt hetki sitten kaksivuotiaan Argentino-nimisen koiran antamiin pusuihin ja muihin hellyydenosoituksiin.

Videolla nähdään miten hellästi iso koira puskee vauvaa ja nuolee lapsen leukaa ja poskia. Koira näyttää todella nauttivan vauvan läheisyydestä ja osaa olla varovainen pienen ihmisen lähellä. Koira työntää päätään vauvan viereen ja antaa pikkuisen tutkia käsillään koiran kuonoa.